Google+ Followers

Monday, November 17, 2008

akhirnya..

akhir nya baru skarang dapat tenet pas hampir 3 jam menunggu.. dah dari pukul 12 tadi datang cni (Galeri Proton) nak on9 tapi 'connected with limited access'.. cam si**.. malam ni sebenarnye tak berhajat pn nak on9 tapi dah terlalu bosan duk dalam bilik gigih je la pukul 12 kuar datang on9 ni..

petang tadi plan ngan Rangga nak g pool sebelah malam.. so, pas maghrib kitorang berjalan la ke kompleks sukan.. tinggal suku je lagi nak sampai dapat sms dari kawan katenye pool tutup lagi.. hampeh tol.. igtkan dah bukak tapi still
tutup lagi.. cam si**.. (2kali cam si mlm ni).. dalam otw nak balik singgah kat kafe Eon sebab si Rangga ni nak makan burger.. katenye burger kt cni sedap, then aku beli 1 burger ayam special (rm2.60) n roti jala (rm1.50).. pergghh! memang sedap..

dah tak ramai dah..

si gigih.. huhu..

2 comments:

Anonymous said...

Ermm....kiut gak adik abg ni...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.