Google+ Followers

Tuesday, October 28, 2008

study week ke study weak? huhu..

sekarang ni tgh cuti study.. seminggu plak tu.. tp time aku post ni cuti pn dh nk abis dah.. 2 3 ar je lagi aku punye 1st paper.. rmai jugak la yang balik cuti tak kira la balik kampung ke balik bndar ke yang penting nak lari dari uum ni.. aku plak duk menapak je di bumi Sintok yang tenang, hijau dan aman damai ini.. nak kate study tu langsung aku xbukak buku.. malas yang amat.. kalo dipaksa pn bukan nye leh masuk dalam pale otak.. kate org biarla ikhlas baru ape yang dibace tu masuk dan melekat dalam pale otak ni.. (dasar pemalas kn?) hehehe..

gigih je 2 3 malam ni aku datang on9 kt Pusat Kegiatan Pelajar (PKP) ni.. sebelum ni aku on9 kt galeri kolej aku tu tp sejak seminggu lepas aku dh tawar ati, bosan, bengang on9 kt situ sebab tenet slalu tak dapat connect.. kt cni walopn rmai orang tp tenet tetap laju je..

slh satu sudut di PKP..

kapel tgh bertenet.. ni la kegiatannya.. hehe..

2 comments:

Sofi said...

wah2 blog sudah maju sekarang.. ada lagu lagi... bile nak tambah CBOX lak?

Rie said...

hehe..
erm, nak tambah cbox tp takot xde org nk chat kt c2.. huhu..