Google+ Followers

Wednesday, October 29, 2008

saunaaaa.. besstttttt...

mati la ari ni on9 lagik.. pagi2 lak tu.. hehe.. esok dh exam dowh.. nak nanges.. waaaaaaaaaaaaa... bkn pe pg td terasa la nk jogging walopn dh tau diri aku ni tak larat nak jogging jauh2.. tak sampai 500m dah berjalan sampai sudah.. so dpt la tawaf 1 tasek guthrie dan panjat puncak vista cam nk tercabut pale lutot.. pas mandi, g breakfast kat mall, mengidam sangat nk makan kuey teow goreng..

semlm hajatnya ngan teman gue dari indonesia, Rangga nak g swim kt complex sukan.. merajuk dah budak sorg ni sebab ari tu g swim tak ajak die.. dh sampai kt pool baru teringat yang ari selasa adalah ari untuk ppuan.. tp kitorg dah ade plan B kalo tak dpt swim.. haaaa, sauna la.. teruja gak la sebab 1st time masuk sauna kt UUM ni.. semalam tak ramai pn kt sauna.. juz 3 orang je termasuk kitorg.. yang sorg tu lecturer.. die ni anggota kumpulan nasyid Firdaus tu.. name die tetttt(kne sensor) hehehe.. mula2 masuk dalam sauna tu aku berbisik sendiri leh ke aku tahan dalam bilik panas ni.. mmg mula2 rase tak selesa tp lame2 ok la walopn terasa cam dh separuh masak duk dlm tu.. keluar dari sauna tu rase badan cam ringan sgt.. patut la ramai yg suka g sauna..

pas tu kitorg makan kt mall sementara menunggu kawan Rangga datang coz kitorg nak g changlun.. aku juz beli sebotol perfume pas tu temankan diorg main game dance kt atas c-mart tu.. sayang sgt tak dapat amik pic sebab bateri haper(henset) kong.. huhu.. ptg ni kitorg nak g lagi.. 1st g sauna dulu pastu swim plak.. tapi bersauna ni tak leh selalu sangat sebab tak baik untuk kesihatan(lelaki) hehehe..

sory Rangga, nk jugak aku letak pic ni.. ga' ngapa la muka kmu ga' keliatan.. hehe..

haa, muka aku yg separuh masak..

ni kat dlm sauna..

dlm sauna lagi..

menatang tu la yg buat bilik ni hangat..

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.