Google+ Followers

Saturday, October 11, 2008

handball, tenis..

10hb aku kne handle handball competition antara Student Residential Hall dalam College Of Bussiness. Pada awalnye rasa malas dan tak de mood giler nak handle bnda2 cmni.. lain ar dulu mase sem2, 3, n 4 rajin je nak join projek2 dan handle aktiviti2 cmni.. lgpn dulu kategori junior skang dh dikategorikan senior.. hehe.. pada awalnye juga aku diberikan tugas sebagai biro minuman yang kejenye teramatlah senang iaitu bancuh air la.. tup2 pada last meeting aku diminta tukar jd urusetia plak.. terima je la.. pada hari kejadian rase seronok plak handle competition ni.. yang paling seronok tengok pasukan perempuan main.. kelakar.. main rebut2 bola cam budak2 main rebut2 anak patung pn ade.. hehehe.. tapi yg penting ari tu aku dapat pengalaman jadi pembantu pengadil dan dapat tahu cara2 mengadili competiton sukan handball ni..

fazri sbg URUSETIA..


proton vs tradewinds..


hey, nice view..


smlm (sabtu) adalah hari terakhir kursus ko-kurikulum sains sukan tenis aku.. dah grade dah.. hehe.. rase sedih pn de sbb pas ni dh tak main tenis same2 lg.. tp coach cakap kalau sem depan nak main gak die suruh je datang nnti die leh tolong ajarkan lg.. coach zainal ni mmg sporting ar..


No comments: