Google+ Followers

Sunday, October 26, 2008

graduation..

haaa, selama dua sem berturut aku menguruskan senior2 yang nak grad. sem lepas uruskan 3 orang kakak senior dan sem ni pula terpaksa menguruskan seorang abang senior ni. nak kate menguruskan dari mula sampai akhir tu tak de la tapi memang bz la ngan aktiviti2. nak keluar pergi alor star la, movie kt jitra, pergi bukit kayu hitam, makan kt kuala perlis dan banyak lagi la. sem ni yg grad ialah abang nazri, amik cos pendidikan moral. alhamdulillah, skang die dah pn bekerja di salah sebuah sekolah di Kota Kinabalu, sabah. walpopn penat ngan aktiviti2 dan terpaksa mengekor ke sane ke mari tp yang penting makan minum ditanggung. sem lepas lg la best pasal 3 orang yang "payung" kitorg. hehe..

1st day abg naz sampai kitorg jumpa pada seblah malam kat ekspo konvo. abg naz belanja makan nasi ayam ngan ayam golek madu. fuhh, sedap beb. next day plak abg naz ajak turun alor star sebab nak g kat sua rasa tv9.. tak best sgt pn.. next day, pegi mandi manda kt bukit wang dan hutan lipur puncak janing. tapi aku tak ikot sebab ade hal.

abg naz konvo pada sesi pagi hari terakhir konvo, 20hb. aku just sempat pergi dewan mas tggu abg naz kt luar. selepas acara dalam dewan selesai aku hanya bg bunga pas tu terpaksa balik ke kolej. pada seblah malamnya, abg naz, aku, yusri n azri keluar tgk movie kt jitra. kitorg tgk citer senario. tak de la best sgt pn citer ni. balik dari movie kitorg makan2 kt restoran anjung. pastu temankan abg naz amik gambar di sekitar kawasan uum.

pg esoknye, breakfast roti canai kt changlun sebelum amik gambar lagi disekitar uum sebelum abg naz bertolak balik ke rumahnya di perak. so, tggu next sem sape plak yang konvo.. hehe..

ngan graduate boi, abg naz..

kwn baek merangkap my rumet, man..

man n yusri..

pas tgk movie kt jitra mall..

kt restoren anjung..

nazri, fazri, azri n yusri.. hehehe..

mkn time, abg naz blanje.. huhu..

bunga idup ni, plastik xmain ..

dataran perdana..

tugu UUM..


suke gmba ni, tgk la sape yg amik..hehe..



kt main gate UUM..

1 comment:

Sofi Z said...

wah2 dah tukar lay out... macam lay out sofi je hehehe congrate to abg naz...