Google+ Followers

Sunday, September 21, 2008

tak g ko-k lagik!!!

haha.. bg yg dh sem 5 ni bg diorg ape tu ko-k? cm poyo je bg sape2 yg sebut ayat tu? tp ape kan daya aku hanya dapat kursus tu pada sem 2.. so, sem ni la last ko-k bg aku.. tp aku ape pedulik bg aku, aku enjoy ko-k aku.. dulu aku apply kursus sains sukan n aku berjaya dapat.. sem 3 plak kne pilih sukan pilihan, aku pilih sukan tenis.. aku berjaya dapat gak.. haha.. leh la aku belajar men tenis.. dari dulu lg sebelum masuk cni dh minat sgt nk maen tenis.. akhirnya dapat gak..
erm, pg td( ari sabtu) aku tak g ko-k lagi.. minggu pas dh tak g dah.. pasalnye aku ngantok tahap cipan xleh nk bgn pg.. pastu plak aku msg budak ppuan yg bwk kete tu die tak reply.. bukan pe saje nk tumpang g ko-k ngan kete die.. bulan posa ni malas nk g court tenis jalan kaki.. dasar pemalas.. huhu..

coach zainal nk ckp sket..

coach ckp sblm lawan kne salam dlu.. huhu..



kitorg plak duk tepi je, posa la.. hehe..

No comments: