Google+ Followers

Tuesday, September 23, 2008

dating buka posa??

hehe, smlm mase lepak kt foyer library tu tetibe dapat sms from some1.. hehe.. die tanye nnti aku buka posa kt mane n cm biase la aku bgtau buka kt bilik ngan rumet.. dlm ati dah agak dh mesti nk ajak buka posa same ni.. confident je ek? hehe.. rupa2nye btol ar die nk ajak buka posa kt subaidah.. ske, ske , ske.. sebenarnye dh lame gak nk ajak die buka same tp last2 die plak yg ajak dulu.. bis class manufacturing cepat2 balik bilik n tukar baju n same2 g subaidah.. hehe.. mmg dah agak dari awl rmai giler kt situ ngn budak2 yg xposa mkn( chinese n indian la).. nk bratur amik food plak pjg queunye.. so, kitorg decide oder yg lain..


naan tandoori.. perghhh!!

best giler dpt buka ngan die.. smbil mkn tu leh tgk muka die yg cun tu.. huhu.. die pn nmpk dh kurus sket semester ni.. mkn roti naan tu pn tak abis.. biase la kn ppuan, diet..

No comments: