Google+ Followers

Tuesday, September 23, 2008

2nd time g bazaar..

sejak posa smpai dh tinggal 2 3 ari nk balik cuti ni baru 2 kali g bazar.. bazar taun ni cam kureng banyak ar.. pusing2 satu bazar tu bnda yg same je n tak banyak pilihan sangat.. rasenye bazar yg paling best mase posa semester 3 dulu.. leh di katekan tiap2 petang beli juadah buka kt bazar.. ari ni plak tak rancang nk g bazar ni sebab plan nk g buka kt changlun ngan memba lagi sorg.. tp last2 die tak jadi plak nk g.. so, memba aku sorg ni decide la g bazar( dlm pic kt bwh)..


beli kuih-muih..

sebenarnye bnyak gak la kitorg beli td tp tak dapat amik pic sebab bateri kong.. huhu..

dating buka posa??

hehe, smlm mase lepak kt foyer library tu tetibe dapat sms from some1.. hehe.. die tanye nnti aku buka posa kt mane n cm biase la aku bgtau buka kt bilik ngan rumet.. dlm ati dah agak dh mesti nk ajak buka posa same ni.. confident je ek? hehe.. rupa2nye btol ar die nk ajak buka posa kt subaidah.. ske, ske , ske.. sebenarnye dh lame gak nk ajak die buka same tp last2 die plak yg ajak dulu.. bis class manufacturing cepat2 balik bilik n tukar baju n same2 g subaidah.. hehe.. mmg dah agak dari awl rmai giler kt situ ngn budak2 yg xposa mkn( chinese n indian la).. nk bratur amik food plak pjg queunye.. so, kitorg decide oder yg lain..


naan tandoori.. perghhh!!

best giler dpt buka ngan die.. smbil mkn tu leh tgk muka die yg cun tu.. huhu.. die pn nmpk dh kurus sket semester ni.. mkn roti naan tu pn tak abis.. biase la kn ppuan, diet..

sahurrrrr..

smlm rumet aku tu amik alih tmpat aku plak tido awl.. bgn tido trus g kafe tapau makanan n aku pn kirimkan sket mknan utk aku walopn rase kenyang lagi mkan time buka.. haaaa, ni je yang aku tapau,


nasi goreng daging..


telor dadar n tomato(kebas kt dapur kafe katenye)


n xleh tinggal ayam goreng.. huhu..


pas mkn tu xleh tido la plak.. so, watpe? layan game la.. huhu..


need 4 speed.. huhu..

Sunday, September 21, 2008

arrgghhh!! malas nk masuk class..

bukan pe, ari ni de 2 kelas je.. ptg plak tu.. satu kul3.30, 1 lg kul5-6.30.. huhu.. paling tak ske kelas ptg2 cmni.. ngantok dow.. tak ske tak ske.. skang ni plak kelas 3.30 cancel, so lepak la kt foyer library ni dulu smentara tggu next class.. seb baek rajin nk bawak laptop ni ni on9 jap.. try buka myspace n frenster akhirnye dapat gak..

erm, ptg ni de some1 ajak buka posa kt subaidah.. hehe.. jgn jeles tau..


foyer library sultanah bahiyah..

juadah berbuka..

haaa, juadah berbuka aku cm penah aku cakap hmpir same je tiap2 ari.. stakat ni tak rase jemu lg.. tu yg wat beli bnda yg same je utk berbuka..



1st, bihun goreng..


2nd, ayam goreng(wajib de) n ulam timun(optional).. hehe..



last, air sirap bandung.. perghh!!


tak g ko-k lagik!!!

haha.. bg yg dh sem 5 ni bg diorg ape tu ko-k? cm poyo je bg sape2 yg sebut ayat tu? tp ape kan daya aku hanya dapat kursus tu pada sem 2.. so, sem ni la last ko-k bg aku.. tp aku ape pedulik bg aku, aku enjoy ko-k aku.. dulu aku apply kursus sains sukan n aku berjaya dapat.. sem 3 plak kne pilih sukan pilihan, aku pilih sukan tenis.. aku berjaya dapat gak.. haha.. leh la aku belajar men tenis.. dari dulu lg sebelum masuk cni dh minat sgt nk maen tenis.. akhirnya dapat gak..
erm, pg td( ari sabtu) aku tak g ko-k lagi.. minggu pas dh tak g dah.. pasalnye aku ngantok tahap cipan xleh nk bgn pg.. pastu plak aku msg budak ppuan yg bwk kete tu die tak reply.. bukan pe saje nk tumpang g ko-k ngan kete die.. bulan posa ni malas nk g court tenis jalan kaki.. dasar pemalas.. huhu..

coach zainal nk ckp sket..

coach ckp sblm lawan kne salam dlu.. huhu..



kitorg plak duk tepi je, posa la.. hehe..

Friday, September 19, 2008

lame ar xpost..

erm, skang dh 18 ari puasa.. lg 6 ari nk balik kg cuti raye.. xsabar gler nk balik.. tp raye taun ni cm ade bnda yg tak berapa complete sbb ade hajat xkesampaian.. huhu.. tak pe la anggap je sume ni ujian daripada Dia.. sebenarnye ade bnyk bnda nk kongsi kt sini tp tak tau nk mulakan yang mane dulu.. tak pe slow2 n satu la rie bgtau ye..


erm, semenjak posa ni hampir tiap2 malam rie on9 internet.. skang ni dh cm jd giler internet plak.. sblm ni pn kirenye ske gak berinternet ni tp skang jd mcm makin menjadi2.. kalo dlm sehari tak 0n9 cm ade bnda je tak kene dlm idup.. fuh, mmg parah ni.. on9 plak dari tgh malam sampai sahur.. siang plak terbongkang smpai tgh ari.. haa, tp ni kalo esoknye xde class pg or esok de class ptg je..


posa taun ni plak adalah taun ke3 posa kt kmpus.. mknenye dh 3 taun la kt cni.. 1st dulu mase sem1.. huhu.. baru lg masuk u tu.. dulu slalu berbuka kt masjid sbb mkn free.. skang ni buka kt bilik je, beli makanan kt kafe.. slalu buka ngan rumet tp kadang2 buka sorg gak.. hmpir tiap ari gak buka ngan bihun or kuey teow goreng ngan ayam goreng.. smpai rumet tu pn merungut takde bnda lain ke nk mkn.. hehe.. bkn takde bnda nk makan tp rie rase cm xleh nk mkn nasi pas seharian tak makan.. sejak posa de la dlm 2 3 kali buka ngan nasi.. huhu..


lg plak mcm dh bosan ngan lauk kt kafe tu.. sebelum posa n time posa lauk yg same je.. huhu.. demand plak.. rindu plak ngan masakan mak kt umah.. tp takpe nnti balik leh la buka ngan masakan mak.. arrgghhh.. xsabar nak balik..
haha.. simple je maklum la org bujang..