Google+ Followers

Tuesday, July 8, 2008

class dh start dow..

walopn hampir 3 minggu dh ade kt cni tp skang baru berpeluang utk posting. org lain tgh cuti aku dh terkejar balik cni dah. gatal sgt nk jd fasilitator utk budak2 baru masuk nnti. kne plak kursur fasi 5 hari pastu ngan orientasi junior2. penat, penat, penat tp dlm pada tu seronok pn ade. bg aku pengalaman tu yg penting. skang cuti pn dh abis, class pn dh start. mggu ni mggu add drop class so bg sesetgh student time skang ni time yg agak kelam kabut sket la. bg aku walopn jadual aku ari tu xdpt sume yg aku mitak tp xde masalh nk add subjek baru. ade membe2 aku yg kne wat add drop kt ofis kolej terpakse bersesak masuk dlm lab. lau dulu time add drop ni xde la sesesak cmni sbb ikot sistem fakulti tp skang pas sistem kolej akademik ni rmai student drp bnyk kos tertumpu pd satu tmpat je.

skang aku dh sem5. dh kire senior la kt cni. terase mase cm terlalu cepat berlalu. huhu.

1 comment:

mangda said...

hahaha..u r totally correct rie!!
cpt je ms berlalu kn??mkck igt ms mule2 knal rie mkck da sem 5
tp skg ni rie lak da sem 5...
nway thanks sgt rie...
mkck sbnrY xkuat....
well nice blog rie!!