Google+ Followers

Wednesday, May 21, 2008

balik ganu..

huhu.. mlm ni aku akn naek bas balik ke ganu.. aku naek bas di changlun pkul 8.30pm dan akn

sampai di kuala ganu lebih kurang 10jam pada keesokn harinye.. huhu.. lame tu duk dlm bas..

naek kmatu bontot aku nnti.. sepanjang 1 semester ni aku xbalik lg.. huh, dh lame xbalik ganu

ye.. xcam semster sblmnye aku kerap balik.. aku akn balik ke lembah sintok ni mayb pd 13, 14

or 15 jun nnti..

Friday, May 9, 2008

boring dow..

adus hye, tetibe plak rase boring plak mlm ni.. paper tinggal 1 jer lg dow.. huhu.. de 4 ari je lg tp

xstudy lg dow.. hehe.. walopn penat sbb kuar temankan abg naz g shopping utk baju dinner die

kt alor star petang td, tp mata ni still xleh tidow.. ntah nape ar.. huhuhu..

ok, pekate kalu aku refresh balik pe yang aku lalui ari ni.. erm, pagi cm biase la bgn, smayang then

tidow balik.. tetibe dapat plk msg dr abg naz ni ajak temankan die g alor star walhal die dh bgtau

dh sehari, eh lau xsilap seminggu sblm tu dh ajak dh.. hehe.. aku on je lg pn next paper 4 ari lg..

bg org lain 4 ari tu dh xlame dh tu tp bg aku steady ar.. (cam poyo je kn?) hehe..

katenye gerak pas solat zohor tp last2 kul3 baru lpas pntu gate.. huhu.. sampi je trus g star

parade.. niat ati nk window shopping sudeh tp dlm duk belek2 tu terbekenan plak ngan 1 tshirt

murah ni.. after sale rm10 jer.. intai dlm wallet de rm20.. aaarrhhh, kire angkat la pasal aku

bkenan kt warne biru muda 2.. corak pn agak simple..
huhu.. lapar ar plak so

trus je mkn kt kfc kt situ walopn dr awal td abg naz kecoh nk mkn kt mcD.. pastu solat maghrib kt masjid mane ntah aku dh lupe then trus balik ke uum.. skang ni aku nk tau nape aku xleh tidow lg skang? huhu..