Google+ Followers

Wednesday, March 26, 2008

class class class..

aiyoo.. ari rabu ni cm mls sket nk g class.. pasal ade 3 class? (xla) pasal class yg ke3 tu aduhai boring sehhhh.. nk tau class ape? class math la.. math tu ok lg tp lectr nye yg xbest.. ade la sbbnye mls plak nk citer kt cni.. lau nk tau kisahnye tanye aku sndri la yek? hehe..

pg td aku rajin2 la trun bilik memba aku yg liat bgn pg tu sbb xnk die msuk class lewat lg arini..( baik x aku?) hehe.. tp aku buka je pintu bilik die dh g mndi dh.. cm pelik la aku jap pg td.. ntah cmne plak rumet die tu leh kejutkan die ari ni.. wat penat aku trun naik tangga je.. ( tp xpe la kwn nye pasal) skali lg baik x akuni? hehe.. aku pn naik la bilik aku balik nk siap2 ape yg xsiap lg.. tp langkah tkejut aku bile aku trun tgk die xkuar bilik air lg.. (melancap ke ape dak sorg ni??)
cm ari2 lain aku pn trus la g class sorg2.. aku jln slow je pasal xnk bpeluh plak walopn pg2 ari.. ( aku mmg cepat bpeluh kalo gne tenaga) hehe..
alkisahnye smpai kt class aku saket prut plak.. alahai time kt bilik td xde plak nk kuar.. 2 kali gak la aku berulang ke tandas.. aku yakin ni mesti pasal aku mkn kuey teow goreng kt kafe tradewinds mlm td.. huh! dh la xrase ape, pedas yg amat plak tu.. baru la aku tau nape si membe aku tu lame bkurung dlm tandas pg td.. huhu.. ( tobat xnk mkn kuey teow greng kt kafe tu lg)..
9.30, my 2nd class( ICT).. seriusly class ni pn ntah pape la.. aku msuk je class ni otak aku bnyk mlayang ke luar dinding bilik kuliah.. boring dow.. ICT dgr je cm best tp xbest pn sbb xcm yg disangkakan.. igtkn class ni duk ngadap pc tp juz dgr lectr mbebel kt depan ngan slang mt saleh nye.. kalo cando xpe ar gak.. hehe.. kisah class ni ari ni plak xsampai stgh jam aku msuk class pastu leh plak lectr aku tu cancelkn class pasal projector lcd xidup.. seb baik sblm ni aku mmg dh de class..
cm biase ar aku tggu membe aku kt food court mnunggu kwn aku abis class nagn lectr die yg skema tu.. kul11 sharp bru leh kuar.. huhu..

1 comment:

mangda said...

yup i knoe who is the person yg ssh sgt na bgun pg tu..of coz la my bf yg amat2 ssh na bgun tu,..even da campak 1 baldi air pn jgn arap die na bgun..huhuhu
nway thanks rie slalu kjutkn hazmanku yg mlas bgn pg tu..kalo keje xtau la sp na kjutkn die??adeiiii