Google+ Followers

Friday, March 28, 2008

adusss, pehal la si memba aku ni rajin sgt call aku pg2 jumaat ni?.. alahai pasal ade class ganti
rupanya.. aku agak mlm td die tu sure xbgn punye tp alih2 pg td die plak kejutkn aku.. huhu..

berpeluh2 la aku pasal berkejar nk smpai ke class.. hampeh tol..

11.30 am- class abes, yeay.. xlarat dh aku nk mengire2 soalan ekonomi.. cepat2 kitorg menuju
ke restoran mamak.. huhu.. lapar sial.. adusss..

Wednesday, March 26, 2008

class class class..

aiyoo.. ari rabu ni cm mls sket nk g class.. pasal ade 3 class? (xla) pasal class yg ke3 tu aduhai boring sehhhh.. nk tau class ape? class math la.. math tu ok lg tp lectr nye yg xbest.. ade la sbbnye mls plak nk citer kt cni.. lau nk tau kisahnye tanye aku sndri la yek? hehe..

pg td aku rajin2 la trun bilik memba aku yg liat bgn pg tu sbb xnk die msuk class lewat lg arini..( baik x aku?) hehe.. tp aku buka je pintu bilik die dh g mndi dh.. cm pelik la aku jap pg td.. ntah cmne plak rumet die tu leh kejutkan die ari ni.. wat penat aku trun naik tangga je.. ( tp xpe la kwn nye pasal) skali lg baik x akuni? hehe.. aku pn naik la bilik aku balik nk siap2 ape yg xsiap lg.. tp langkah tkejut aku bile aku trun tgk die xkuar bilik air lg.. (melancap ke ape dak sorg ni??)
cm ari2 lain aku pn trus la g class sorg2.. aku jln slow je pasal xnk bpeluh plak walopn pg2 ari.. ( aku mmg cepat bpeluh kalo gne tenaga) hehe..
alkisahnye smpai kt class aku saket prut plak.. alahai time kt bilik td xde plak nk kuar.. 2 kali gak la aku berulang ke tandas.. aku yakin ni mesti pasal aku mkn kuey teow goreng kt kafe tradewinds mlm td.. huh! dh la xrase ape, pedas yg amat plak tu.. baru la aku tau nape si membe aku tu lame bkurung dlm tandas pg td.. huhu.. ( tobat xnk mkn kuey teow greng kt kafe tu lg)..
9.30, my 2nd class( ICT).. seriusly class ni pn ntah pape la.. aku msuk je class ni otak aku bnyk mlayang ke luar dinding bilik kuliah.. boring dow.. ICT dgr je cm best tp xbest pn sbb xcm yg disangkakan.. igtkn class ni duk ngadap pc tp juz dgr lectr mbebel kt depan ngan slang mt saleh nye.. kalo cando xpe ar gak.. hehe.. kisah class ni ari ni plak xsampai stgh jam aku msuk class pastu leh plak lectr aku tu cancelkn class pasal projector lcd xidup.. seb baik sblm ni aku mmg dh de class..
cm biase ar aku tggu membe aku kt food court mnunggu kwn aku abis class nagn lectr die yg skema tu.. kul11 sharp bru leh kuar.. huhu..

Tuesday, March 25, 2008

baru lg nih..

so pe pendapat korg bout ape yg perlu ade, perlu aku wat, kt blog nih? cm bnyk bnda nk wat tp xtau lg lor.. tlg ler ajor.. hehe.. xnk ajor pn bgtau je la ape yg best kalo ltk kt blog ni..

nk knl ke?

namaku: mohd fazri..
pggilan ku: rie, yie..
usia ku: 21thn..
asal ku: trg..
sekarang aku: study, somewhere in kedah..